Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels aan de Nederlandse Kust

Hotels in Nederlandse Kust

De beste hotels aan de Nederlandse Kust liggen in volle natuur of in één van de bruisende kustplaatsen, elk met hun uniek karakter en toeristische troeven.

Natuurliefhebber, zonneklopper, winkelfreak of gastronoom, wie logeert in een hotel aan de Nederlandse Kust komt nooit bedrogen uit. De magische natuur, de pittige dorpjes en steden, het grote recreatieaanbod,... De hotels aan de Nederlandse Kust hebben het allemaal!

Reserveer je hotel aan de Nederlandse Kust hier online, rechtstreeks in het hotel, zonder bijkomende reservatiekosten. Alle hotels, van de budgetvriendelijke, familiale tot de meer luxueuze, staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een heerlijk weekend aan zee toe, aan de Nederlandse Kust!

 

Toeristische info

Hotels in Nederlandse Kust

De Nederlandse kust betekent van Zeeland in het zuiden tot de Waddeneilanden in het noorden kilometerslange zandstranden, indrukwekkende duinenrijen en uitgestrekte natuurgebieden. Hier waan je je nog écht alleen en kun je ongestoord genieten van de unieke fauna en flora om je heen zonder dat vervelende zicht op appartementsblokken. Wie liever de drukte opzoekt, zal zich zeker in zijn sas voelen in een van de vele levendige badplaatsen langs de kust, met altijd een een ruim aanbod aan winkeltjes, restaurants, recreatiemogelijkheden enz. Het Nederlandse kustgebied laat u ook profiteren van een pak fiets- en wandelroutes en allerhande attracties. Het moet gezegd: nergens ter wereld is een kustlijn zó divers!