Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Zwolle

Hotels in Zwolle

De beste hotels in Zwolle zijn gelegen in het oude historische stadshart, wat een bezoek aan de vele bezienswaardigheden natuurlijk ontzettend makkelijk maakt.

Of je nu op zakenreis bent, op winkeltocht of er gewoon eens lekker op uit wil,... Zwolle biedt alles wat je maar wensen kan!

Boek je hotel in Zwolle hier zonder extra reservatiekosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in Zwolle zullen je met open armen verwelkomen. We wensen je een betoverend verblijf in Zwolle!

 

Toeristische info

Hotels in Zwolle

Wie kiest voor een hotel in Zwolle zal meteen inzien dat deze stad één van de meest aantrekkelijke toeristensteden van Nederland is. De hoofdstad van Overijssel kenmerkt zich door de aanwezigheid van de vele historische gevels, de prachtige herenhuizen, de vestingwerken en grachten. Jaarlijks komen ruim 4,5 miljoen bezoekers naar de stad afgezakt, om te winkelen, uit eten te gaan, één van de vele musea te bezoeken of te genieten van de sportieve evenementen of de grote festivals. Zwolle heeft alle faciliteiten van een grote stad, zonder dat de oorspronkelijke intimiteit verloren is gegaan. Een verblijf in een hotel in Zwolle draagt dus alle ingrediënten in zich voor een geslaagd weekendje uit!