Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels Venetië Promoties

Hotels in Venetië

Liefhebbers van oude architectuur, modefanaten of kunstminnaars, allemaal komen ze in een van de hotels in Venetië aan hun trekken. Het unieke karakter van de stad, gebouwd op het water, het rijke culturele aanbod, de heerlijke gastronomische mogelijkeden... Een romantisch weekendje Venetië, de hotels Venetië maken het helemaal waar!!

De aantrekkelijkste hotels in Venetië vind je natuurlijk terug in een van de wijken in het het oude, compacte centrum, dicht bij de overvloed aan bezienswaardigheden.

Boek je hotel in Venetië hier zonder bijkomende reserveringskosten. Alle hotels Venetië, goedkoop of luxueus, staan winter en zomer voor je klaar. We wensen je een onvergetelijk en romantisch weekendje Venetië toe!

 

Toeristische info

Hotels in Venetië

Venetië, de stad gebouwd op water, door velen geroemd als de mooiste stad ter wereld, met zijn typische gondels, het wereldberoemde San Marcoplein, de Rialtobrug, de basiliek, het Dogenpaleis, enz... lokt jaarlijks miljoenen toeristen naar nauwe straatjes en brugjes. Wie een weekendje Venetië plant komt terecht in een volledig nieuwe wereld. Een wereld zonder auto's, waar bootjes het vervoermiddel zijn en de verbinding maken tussen de 120 eilandjes. Het best kies je natuurlijk voor een hotel in Venetië in de oude stad zelf, om ten volle de wel heel aparte sfeer, uniek in de wereld, te voelen. Vergeet ook niet om wat Venetiaans Glas terug mee naar huis te brengen. En breng je goed humeur mee, zeker tijdens carnaval!

Raadpleeg ook zeker eens deze handige reisgids Venetië en geniet volop van een romantisch weekendje Venetië!