Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels Praag Promoties

Hotels in Praag

De beste hotels in Praag zijn gelegen in de prachtige oude historische maar bijzonder levendige binnenstad, bezaaid met honderden torentjes.

Je houdt van karaktervolle steden doorspekt met nostalgie en toch superhip? Je had graag eens gelogeerd in een van de allermooiste steden ter wereld? Dan is een weekendje Praag helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Praag centrum hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels Praag verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk en romantisch weekendje Praag gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Praag

Weekendje Praag

Praag wordt niet zomaar één van de mooiste steden ter wereld genoemd. Met meer dan 500 torentjes doet de stad magisch aan en het lijkt dan ook alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Een romantisch weekendje Praag zal dus heel wat nostalgie uitademen maar tegelijkertijd bevindt je je in één van Europa's hipste steden. Het uitgaansleven in Praag is subliem en wat de bezienswaardigheden betreft, moet Praag allerminst onderdoen voor steden als Parijs of Londen. Alleen al de burcht en de omliggende musea houden je een hele dag bezig. Verveling is op hotel in Praag tijdens een weekendje Praag absoluut uitgesloten. Praag is een must, dus!