Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Majorca

Hotels in Majorca

Mallorca heeft vele mooie hotels, verspreid over het hele eiland: aan de zalige stranden of in het fascinerende binnenland.

zakenman, zonnekloppers, feestbeesten of winkelliefhebbers, op vakantie in een hotel in Mallorca krijgt iedereen wat hij wil. Het eeuwige zonnige karakter van het eiland, het rijke culturele aanbod, het pittige nachtleven en de heerlijke gastronomische mogelijkheden... De hotels in Mallorca hebben het allemaal!

Reserveer uw hotel in Mallorca hier zonder extra boekingskosten. De budget-vriendelijke, familiale en luxe hotels in Mallorca wachten op je. Wij wensen u een heerlijke vakantie op Mallorca, de kroon van de Balearen!

 

Toeristische info

Hotels in Majorca

Welkom op Mallorca, het grootste eiland van de Balearen, met zijn prachtige zandstranden een absolute topbestemming voor een heerlijke, ontspannende vakantie! Overal op het eiland vind je bruisende badplaatsen, in het binnenland de meer pittoreske, authentieke dorpjes. Natuurlijk is er meer dan alleen zon, zee en strand te beleven tijdens een vakantie in een hotel op Mallorca. Op het eiland is er zoveel te zien en te beleven. Er is de beroemde kathedraal, de koninklijke kapel en de canopy van Gaudi, de bisschopstroon en het museum met de kerkschatten. Ook erg leuk is het perfect bewaard gebleven atelier van Joan Miro, net buiten Palma de Mallorca, de hoofdstad. Ook net even weg van Palma liggen de Arabische Alfabia tuinen, met fonteinen en vooral veel schaduw. Het klooster Lluc is ook een goed idee voor een uitstapje, net als de vele grotten op het eiland, waaronder de Coves del Drac (met boottochten en muziek), de Coves des Halm (ook een ondergronds meer), en de Coves d'Arta ( stalagmiet van 22 m) de meest bekende zijn. Kies uw hotel in Mallorca vandaag nog en steven af op op een schitterende en gevarieerde vakantie!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: