Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Ibiza

Hotels in Ibiza

Ibiza kent heel wat uitstekende hotels, verspreid over het ganse eiland: aan één van de bruisende stranden, of eerder in het wat rustigere binnenland.

Zakenman, zonneklopper, feestganger of winkelliefhebber, in een hotel in Ibiza krijgt ieder wat hij wil. Het erg levendige karakter van het eiland, het ruime culturele aanbod, het uitgaansleven en de goede gastronomische mogelijkeden... De hotels in Ibiza hebben het allemaal!

Boek je hotel in Ibiza hier zonder bijkomende reserveringskosten. De budgetvriendelijke, familiale en luxueuze en hotels in Ibiza staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een prachtige vakantie toe op Ibiza, hét party-eiland bij uitstek!

 

Toeristische info

Hotels in Ibiza

Welkom op Ibiza, het eiland dat nooit gaat slapen! Heerlijk mooie zandstranden, zalige temperaturen, verrassend veel kunst en cultuur en natuurlijk het wereldberoemde nachtleven,... Ibiza heeft het allemaal! Wie op vakantie gaat in een hotel in Ibiza, doet dit vaak voor de vele discotheken op het eiland, die je bijna 24/24 een ongekend feestgevoel geven. Maar Ibiza is natuurlijk meer dan feesten alleen. In het centrum wonen meer dan 70.000 mensen en is er een erg interessante shopping- en restaurantbuurt. Als bezienswaardigheden in de stad moet je zeker de kathedraal, de citadel (oude stad) en de Santo Domingokerk bezoeken. Schrikt een museum je niet af dan kan je moderne kunstwerken bewonderen in het Museu d'Art Contemporani. Leuke tip is ook de Sant Josep, de hoogste berg op het eiland, waar je getrakteerd wordt op een uniek uitzicht. Ook Formentera, ongerept stukje natuur, is maar een kort boottochtje verwijderd. Boek vandaag nog je hotel in Ibiza en ga een spetterende vakantie tegemoet!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: