Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels aan de Costa Brava

Hotels in Costa Brava

De beste hotels aan de Costa Brava vindt u in één van de levendige badsteden of in het wat kalmere, authentieke hinterland.

Zonnekloppers of cultuurfreaks, de hotels aan de Costa Brava bekoren iedereen!

Boek je hotel aan de Costa Brava hier zonder bijkomende reservatiekosten. De charmante, luxueuze en familiehotels aan de Costa Brava heten je het hele jaar door welkom!

 

Toeristische info

Hotels in Costa Brava

Welkom aan de Costa Brava, wellicht één van de bekendste stranden van Spanje. Niet zomaar natuurlijk, het heerlijke klimaat, de uitstekende bereikbaarheid en de talloze toeristische voorzieningen. Topper van deze regio is Lloret de Mar, rustiger gaat het er aan toe in Tossa, Pineda, Blanes en San Feliu. In het uiterste zuiden van Spanje kan het wel eens té heet worden, op hotel aan de Costa Brava blijven de temperaturen tijdens de zomermaanden draaglijker. De Costa Brava heeft natuurlijk meer te bieden dan zonnebaden alleen, ook het binnenland heeft heel wat te bieden. Zo is er Figueres met zijn museum van Salvador Dali en het historische Girona met zijn mooie gebouwen, musea en wijken. De vurige Catalanen doen er ook alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Klaar voor een unieke vakantie op hotel aan de Costa Brava?

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: