Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Bilbao

Hotels in Bilbao

Welkom in Bilbao, de verborgen parel in Baskenland! Kies uit een van de hotels in Bilbao en vertrek voor een onvergetelijke, razend interessante citytrip! Bilbao ontpopte zich de laatste jaren in een erg aantrekkelijke citytripbestemming, met heel wat ongekende mooie plekjes en bezienswaardigheden, met het wereldberoemde Guggenheim Museum (van architect Frank Gehry) als absoluut hoogtepunt.

Tijdens je weekendje of vakantie in een van de hotels In Bilbao kun je gerust een paar dagen vertoeven zonder je een moment te vervelen! Naast het museum vind je in Bilbao nog heel wat andere boeiende bezienswaardigheden als de Basílica de Begoña in de Casco Viejo, het oude stadsgedeelte. Of waarom tijdens je verblijf in een van de hotels in Bilbao niet eens een bezoekje brengen aan de Mercado de la Ribera, de grootste overdekte markt van Spanje?

Ook de sublieme Baskische keuken staat bekend om de verfijndheid van de gerechten. Kortom, Bilbao is zonder twijfel een stad die absoluut het bezoeken waard is, als citytrip of als deel van een langere vakantie in de hotels in Bilbao!

 

Toeristische info

Hotels in Bilbao

Reserveer je hotels in Bilbao veilig, voordelig en snel met BoekUwHotel.be. Geniet voordelig van een heerlijk weekendje weg in een van de hotels in Bilbao centrum. Bilbao is een superleuke keuze voor een welverdiende, onvergetelijke citytrip! Heel veel plezier in Bilbao gewenst!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: