Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Wenen Promoties

Hotels in Wenen

De beste hotels in Wenen liggen voornamelijk in het prachtige stadscentrum, op wandelafstand van de mooiste bezienswaardigheden. Op hotel in Wenen vindt iedere toerist meteen wat hij nodig heeft!

Je houdt van kunststeden, muziek en romantiek? Dan zijn de hotels in Wenen helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Wenen hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Wenen verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Wenen gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Wenen

Altijd al gedroomd van een romantisch weekendje weg in een van de vele uitstekende hotels in Wenen? Goed idee! Wenen, dat betekent prachtige oude en moderne gebouwen, diverse musea en talloze ontspanningsmogelijkheden. Juist, Wenen! De muziekstad bij uitstek is de perfecte locatie voor een gedroomde citytrip. Wie in een van de hotels in Wenen logeert, kan zich dagen bezighouden zonder zich te vervelen. De bezienswaardigheden liggen hier als het ware voor het oprapen: de Hofburg, de Spaanse Rijschool, het beroemde Riesenrad, het HundertwasserHaus, het Kunsthistorisch Museum, het overweldigende kasteel Schönbrunn en natuurlijk de vele stadsparken.. Of misschien loop je tijdens je verblijf op hotels in Wenen wel de meesters Haydn, Mozart of Beethoven tegen het lijf!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: