Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels op Texel Promoties

Hotels in Texel

De beste hotels op texel liggen aan die fascinerende natuurgebieden of in een van de eeuwenoude, schattige dorpjes op het eiland.

Je bent op zaken, je houdt van natuur of je wil er gewoon eens heerlijk op uit... Texel laat niemand onberoerd!

Boek je hotel op Texel hier zonder vervelende reservatiekosten. De luxueuze, charmante of gezellige familiehotels op Texel staan klaar voor je, het ganse jaar door!

 

Toeristische info

Hotels in Texel

Texel staat garant voor een veelzijdige eilandvakantie, bedoeld voor een breed publiek dat houdt van wandelen, fietsen, zwemmen, kamperen, strandjutten, zonnen en uitwaaien. Wie in Texel niet fietst, die valt uit te toon. We fietsen door velden en duinen, op dijken, langs vuurtorens en haventjes, en houden ook even halt bij EcoMare om naar de lieve zeehonden te kijken. Texel kent heel wat kleine dorpjes waarvan de Cocksdorp, de Koog en Den Hoorn de belangrijkste zijn. Allen hebben ze hun eigenheid weten te bewaren en de typische sfeer van weleer hangt er nog overal rond. Texel is ook een zeer rustig eiland, zelfs in het piekseizoen blijven er nog genoeg rustige plekken over voor de echte rust- en natuurliefhebbers... Twijfel niet langer en boek vandaag nog een onvergetelijke vakantie in een hotel op Texel!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: