Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Valkenburg Aanbiedingen

Hotels in Valkenburg

De beste hotels in Valkenburg zijn gelegen in het historische stadshart, wat een bezoek aan dit bruisend centrum heel makkelijk maakt.

Of je nu op zakenreis bent, op winkeltocht of er gewoon eens lekker op uit wil,... een weekendje weg op hotel in Valkenburg biedt alles wat je maar wensen kan!

Reserveer hier goedkoop, makkelijk en snel je hotel in Valkenburg aan de Geul zonder reservatiekost! De charmante, luxueuze en familiehotels in Valkenburg zullen je met open armen verwelkomen. We wensen je een schitterend hotelverblijf in Valkenburg!

 

Toeristische info

Hotels in Valkenburg

Valkenburg, stad in het prachtige Limburg, stad waar vakantiegangers en dagjesmensen heerlijk komen genieten van de unieke omgeving. Stad waar velen één of meerdere nachten in een hotel verblijven voor een zalig weekendje weg of vakantie.. Valkenburg heeft dan ook heel wat troeven in huis: van winkelen in De Grote Straat tot en met het fascinerende Kasteel van Valkenburg! Niet in de laatste plaats is Valkenburg geliefd om zijn natuurschoon, met diverse natuurreservaten in de directe omgeving en in de Geulvallei. Alsof Valkenburg nog niet aantrekkelijk genoeg was doen de vele attracties in de buurt van de stad, zoals de grotten, het Sprookjesbos, de Romeinse catacomben en haar kersverse rol als kwalitatief kuuroord er nog een intrigerend schepje bovenop. Kiezen voor een verblijf op hotel in Valkenburg aan de Geul is dan ook kiezen voor een onvergetelijk en spetterende vakantie!