Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Maastricht Aanbiedingen

Hotels in Maastricht

De leukste hotels in Maastricht zijn gelegen in het oude historische stadshart, wat een bezoek aan het Bourgondische centrum of de authentieke Wyck ontzettend makkelijk maakt.

Of je nu op zakenreis bent, op winkeltocht of er gewoon eens lekker op uit wil,... een weekendje weg op hotel in Maastricht biedt alles wat je maar wensen kan!

Reserveer je hotel in Maastricht hier, goedkoop, makkelijk, veilig en snel, zonder enige reserveringskost. Alle hotels in Maastricht zullen je met open armen verwelkomen. We wensen je een betoverend hotelverblijf in Maastricht!

 

Toeristische info

Hotels in Maastricht

Maastricht, Bourgondische stad in het zuiden van Nederland, stad boordevol verassingen en geheimen. Wie de kans krijgt te verblijven in een hotel in Maastricht, zal heel wat culturele, culinaire en architecturale parels voorgeschoteld krijgen. De ontelbare gezellige terrasjes, de uitstekende restaurants en de niet te versmaden streekspecialiteiten zoals asperges of aardbeien, zijn maar een paar dingen die een weekendje weg op hotel in Maastricht zo aantrekkelijk maken. Ook geschiedkundig heeft de stad bijzonder veel in huis: zo telt de oude binnenstad met zijn indrukwekkende gevels en smalle klinkerstraatjes niet minder dan 1590 beschermde monumenten! Bovendien is de stad is doorspekt van hippe mode-, kunst- en designwinkels. Boek hier uw hotel in Maastricht centrum en geniet van onze speciale aanbiedingen!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: