Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels Amsterdam Aanbiedingen

Hotels in Amsterdam

De beste hotels in Amsterdam vind je terug in het oude stadshart, wat een bezoek aan dit dynamische en fascinerende centrum ontzettend makkelijk maakt.

Of je nu een zakenman bent, wil winkelen of gewoon eens heerlijk wil geniten,... Amsterdam heeft alles in huis wat je maar wensen!

Boek je hotel in Amsterdam, je weekendje Amsterdam, overnachten in Amsterdam zonder bijkomende reservatiekosten. De luxueuze, charmante of gezellige familiehotels in Amsterdam verwelkomen je het hele jaar door met open armen!

 

Toeristische info

Hotels in Amsterdam

Amsterdam, stad van oneindige mogelijkheden... Een kleine oppervlakte maar een grote stad, een regenboog aan culturen en een wondermooi historische achtergrond. Je komt gegarandeerd terug op citytrip, nadat je één of meer nachten in een hotel in Amsterdam hebt verbleven. Amsterdam loopt niet enkel over van water maar ook van museau en talrijke andere interessante bezienswaardigheden dichtbij je hotel in Amsterdam: Madame Tussauds, het Rembrandtshuis, het Anne Frankhuis, het Filmmuseum en natuurlijk het wereldberoemde Van Goghmuseum. Laat je bekoren door de vele troeven van deze stad, of je nu koopjes wil doen, gezellig wil eten of gewoon genieten van de pracht van de historische binnenstad! Reserveer vandaag nog uw hotel in Amsterdam en geniet van onze aanbiedingen en promoties om te overnachten in Amsterdam!

Tip: boek vandaag nog uw citytrip Amsterdam en geniet straks van het Grachtenfestival Amsterdam 2010!