Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Marrakesh

Hotels in Marrakech

Dompel jezelf vanuit je hotels in Marrakesh onder in de unieke charme van de medina, de sfeervolle, smalle straatjes en steegjes die telkens weer verrassen. Geniet van de unieke sfeer in de soeks, een kronkelend labyrint met talloze kraampjes met ambachtelijke spullen. Verder vind je in Marrakesh ook heel wat prachtige paleizen, moskeeën en andere indrukwekkende monumenten, sommigen tot 8.000 jaar oud! Vanuit je hotels in Marrakech maak je heerlijke wandelingen in de paradijselijke tropische tuinen (vb. de Menaratuinen) met schitterende kiosken, mooie waterbekkens en een imposante planten- en bomencollectie.

 

Toeristische info

Hotels in Marrakech

’s avonds geniet je in Marrakesh van een heerlijke muntthee in een van de vele theesalons verspreid over de stad of snuif je de nachtelijke sfeer op op Jemaa-el-Fna, het centrale plein in Marrakesh...

Redenen te over dus om eens een vakantie in een van de hotels in Marrakesh te boeken, van goedkoop-bugetvriendelijke tot de meest luxueuze resort hotels in Marrakesh, op BoekUwHotel.be heb je keuze te over!

Boek je hotels in Marrakech veilig, voordelig én snel met BoekUwHotel.nl. Je reserveert altijd rechtstreeks in het hotel, zonder reserveringskosten!