Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Malta

Hotels in Malta

De allerbeste hotels in Malta vint u terug in plaatsen als St.Paul's Bay, St.Julian's Bay of Mellieha, maar ook in het wat meer authentieke binnenland liggen u enkele uitstekende overnachtingsmogelijkheden te wachten.

U geniet van zonvakanties of laat zich eerder bekoren door geschiedenis en cultuur? Dan moet u zeker eens een weekje of meer in een van de hotels in Malta overnachten!

Boek je hotel in Malta hier direct in het hotel, zonder bijkomende reservatiekosten. Het zachte klimaat op Malta laat toe om het hele jaar door te genieten van een onvergetelijke vakantie op hotel!

 

Toeristische info

Hotels in Malta

Van harte welkom op Malta, het kleine paradijs in het midden van de Middellandse Zee waar zon en cultuur de plak zwaaien! Wie van geschiedenis houdt kan terecht in een van de megalitische tempels die verspreid over het eiland liggen, en in de mooie steden, waarvan Valletta de grootste is en tevens de hoofdstad. Je kuiert er langs middeleeuwse straten en pleintjes en geniet er van heel wat couleur locale. Wie op vakantie gaat naar Malta maakt ook boottochtjes op de kristalheldere zee, geniet in de Maltese restaurants van heerlijke visgerechten en ligt languit op het strand van Mellieha Bay. Aanrader: om naar het naburige eiland Gozo te gaan, passeer je het best eens langs het mini-eilandje Comino, waar je de azuurblauwe pracht van de plaatselijke 'Blue Lagoon' kunt bewonderen... Malta mag dan wel aan de kleine kant zijn, ze is groots in haar schoonheid!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: