Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Turijn

Hotels in Turijn

Je houdt van de italiaanse stijl en bruisende, pittige steden omgeven door de Alpen? Je had graag eens gelogeerd in één van de minder bekende of gelouwerde maar niettemin intrigerende steden van Noord-Italië? Dan zijn de hotels in Turijn helemaal iets voor jou!

De beste hotels in Turijn vind je terug in het barokke stadshart, waar de meeste bezienswaardigheden, musea, restaurants en cafés te vinden zijn.

Boek je hotel in Turijn hier zonder bijkomende reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Turijn verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een heerlijk verblijf gewenst in Turijn, Italië!

 

Toeristische info

Hotels in Turijn

Turijn het mindere broertje van Milaan? Niets van! Torino, na Milaan de tweede grootste stad van Noord-Italië, is véél meer dan de beroemde lijkwade of het automerk Fiat. Ze wordt langs de west- en noordkant omflankt door de Alpen, langs de zuidkant door de schilderachtige heuvels van Monferrato en is een historische parel die allang haar imago van grijze industriestad van zich af heeft weten schudden. Het is de bakermat van de Italiaanse film: in het razend interessante Filmmuseum kom je hier alles over te weten. Regenvrij winkelen is mogelijk dankzij de talloze overwelfde straten, bij mooi weer zijn er de levendige openluchtmarkten. Langs de Via Roma en het Piazza San Carlo vindt je heel wat statige gebouwen, stijlvolle winkels en gezellige cafés.