Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels Rome Promoties

Hotels in Rome

Je houdt van geschiedenis, de italiaanse keuken en bruisende, pittige steden? Je had graag eens gelogeerd in een hotel met zicht op het Collosseum of de Spaanse Trappen? Dan zijn de hotels in Rome helemaal iets voor jou!

De beste hotels Rome vind je terug daar waar de mooiste bezienswaardigheden op wandelafstand liggen.

Boek je hotel Rome hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels Rome verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een deugddoend en fascinerend weekendje Rome gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Rome

Rome, een regelrechte topbestemming voor citytrippers! Een zacht klimaat, een veelvoud aan wereldberoemde historische gebouwen en musea, ontelbare culturele activiteiten, heerlijke gastronomische mogelijkheden en uitstekende hotels! De stad aan de Tiber wordt jaarlijks bezocht door miljoenen toeristen van over de hele wereld, meestal gekoppeld aan een verblijf van één of meerdere nachten in één van de immer gezellige hotels in Rome. Wat te doen tijdens je verblijf in Rome? Te veel om op te sommen maar hier zijn een paar niet te missen plekjes: het Vaticaan met de St.Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel, het Colosseum, Villa Borghese en Castel Sant' Angelo,... Dit zijn maar enkele van de trekpleisters die je tijdens een weekendje op hotel in Rome zeker moet gezien hebben. Aan de Spaanse Trappen is het volop genieten van het zonnetje en de gezellige drukte en vergeet ook de Trevifontein niet! Neem nu alvast een kijkje in ons aanbod aan hotels in Rome en vertrek op een romantisch weekendje Rome!