Een goede kaart van Brugge

Wie een paar dagen op hotel in Brugge gaat logeren en een citytrip doet, neemt best een goede kaart van Brugge mee. Brugge behoort dan wel tot de wat kleinere steden, met amper 20.000 inwoners in de binnenstad op zo’n 430 ha), toch zou je zeker en vast kunnen verdwalen in de wirwar van kleine middeleeuwse straatjes. Ook is een kaart van Brugge erg handig om op ieder moment te weten waar je moet zijn voor evenementen, restaurants, bezienswaardigheden, musea, enz… Brugge heeft zoveel te bieden en als je maar 1 of 2 dagen een weekendje Brugge doet, kan een kaart van Brugge natuurlijk erg tijdsbesparend werken.

De Use-It kaart van Brugge

Brugge verwelkomt jaarlijks maar liefst 3 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Heel wat onder hen hebben, hetzij op papier, hetzij digitaal, een goede kaart van Brugge ter beschikking. Wij raden persoonlijk zeer sterk de kaart van Brugge van Use-It aan, een organisatie gespecialiseerd in het leveren van van erg leuke en actuele info over diverse steden in Vlaanderen. Tof beschreven én erg praktisch, deze kaart van Brugge.

Voor de Use-It kaart van Brugge, klik hier. Ook kunt u op onderstaande kaart van Brugge klikken om in te zoomen:

kaart brugge

Dingen te zien en te doen met een kaart van Brugge:

Bezienswaardigheden in Brugge
Hotels in Brugge
Musea in Brugge
Attracties in Brugge
Tentoonstellingen in Brugge
Shoppen in Brugge
Evenementen in Brugge
Kerst in Brugge
Oudejaarsavond in Brugge
Parkeren in Brugge

Hotels wereldwijd:

Hotels in OostendeHotels in BlankenbergeHotels in AntwerpenHotels in KnokkeHotels in BrusselHotels in De PanneHotels in GentHotels in AmsterdamHotels in LondenHotels in BarcelonaHotels in RomeHotels in VenetiëHotels in BerlijnHotels in LissabonHotels in PraagHotels in WenenHotels in Parijs • en zoveel meer…