Londen

Weekendje Londen: vol hoogtepunten

weekendje londenWie op weekendje Londen gaat, komt terecht in één van de meest interessante en drukstbezochte steden ter wereld. Een weekendje Londen staat dan ook hoog op het verlanglijstje van velen. en ook zij die al in Londen zijn geweest komen graag en vaak terug. Van over de hele wereld komen mensen naar de Britse hoofdstad afgezakt om te genieten van het ruime aanbod aan toeristische en culturele troeven die deze pittige stad rijk is. Veel hoef je immers niet te doen om een weekendje Londen te vullen met de talloze culturele, historische, architecturale en andere bezienswaardigheden, met een lui namiddagje in een van de grote stadsparken, met een overheerlijk etentje op restaurant of een ‘pint of lager’ in een Londense pub.

Weekendje Londen: gevuld van begin tot eind!

Laat je meeslepen door onze vele tips en interessante toeristische info, om helemaal voorbereid je weekendje Londen in te zetten:

- Bezienswaardigheden in Londen
- Musea in Londen
- Weersverwachting Londen
- Hotels in Londen
- Shoppen in Londen
- Kerst in Londen
- Goedkoop Londen

Weekendje Londen: goedkoper dan je denkt

weekendje londenEen weekendje Londen reflecteert hoe dan ook een brede waaier aan cultureel plezier. Trouwens, voor een weekendje Londen hoef je, in tegenstelling tot wat velen denken, helemaal niet altijd zo diep in je buidel te tasten. Zo kun je in maar eventjes 13 van de beste musea (Tate Modern, National Gallery, British Museum, …) gratis binnen zonder voorwaarden, een superaanrader voor wie z’n weekendje Londen naar culturele hoogten wil stuwen!

No comments yet.
No trackbacks yet.