Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Nice

Hotels in Nice

De beste hotels in Nice zijn gelegen binnen de driehoek Le Vieux Port in het oosten, de Paillon-rivier in het westen en de Promenades des Arts in het zuiden langs de kustlijn.

Of je nu op zakenreis bent, op winkeltocht of gewoon eens lekker van een zacht klimaat, cultuur en gastronomie wil genieten,... De hotels in Nice hebben werkelijk alles in huis!

Boek je hotel in Nice hier zonder extra reservatiekosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in Nice verwelkomen je altijd met open armen. We wensen je alvast een onvergetelijk verblijf in La Belle Nice, de parel van de Côte d'Azur!

 

Toeristische info

Hotels in Nice

Overnachten in een hotel in Nice staat gelijk aan overnachten in de parel van de Côte d'Azur: het mooie weer, de stranden, het gastronomische eten, enz.. Nice is vandaag de vijfde grootste stad van Frankrijk, een dynamische metropool en een perfecte locatie om er een hotelvakantie door te brengen. Niet te verwonderen dat zovelen kiezen om in een hotel in Nice te verblijven: haar zachte klimaat, de oogverblindende kustlijn, de sfeervolle oude binnenstad Le Vieux Nice, de schitterende boetieks, intrigerende musea, het tijdloze karakter van de Promenade des Anglais en natuurlijk aan de oostkant Le Vieux Port. Nice heeft alle belangrijke toeristische troeven in huis om bezoekers te blijven lokken. Het succes van Nice La Belle valt dus onmogelijk nog te betwisten!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: