Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Montpellier

Hotels in Montpellier

De beste hotels in Montpellier zijn gelegen in het bruisende stadscentrum, waar de diversiteit aan fijn architecturale stijlen het grootst is.

Of je nu op zakenreis bent, op winkeltocht of gewoon eens lekker van een zacht klimaat, cultuur en gastronomie wil genieten,... De hotels in Montpellier hebben werkelijk alles in huis!

Boek je hotel in Nice hier zonder extra reservatiekosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in Nice verwelkomen je altijd met open armen. We wensen je alvast een onvergetelijk verblijf in La Belle Nice, de parel van de Côte d'Azur!

 

Toeristische info

Hotels in Montpellier

Na Nice en Marseille, is Montpellier de grootste stad aan de Côte d'Azur en een heerlijke plaats om een vakantie in een hotel door te brengen. Om te beginnen is Montpellier absoluut een van de meest dynamische steden aan de Franse Rivièra. De stad staat er ook bekend om jaarlijks heel wat studenten uit Frankrijk en andere landen te verwelkomen. Bovendien Montpellier een kustlijn en stranden voorleggen die vergelijkbaar zijn met die van Nice of Marseille. De stad is werkelijk hét pareltje van de Hérault, en is er op zeer charmante wijze in geslaagd moderne met historische architectuur te verenigen. Het intellectuele centrum (universiteit) gaat meer dan 1000 jaar terug in de tijd, wat haar één van de meest vooraanstaande universiteitssteden ter wereld maakt. De stad heeft zoveel uiteenlopende dingen te bieden dat het bijna onmogelijk er niet verliefd op te worden! Na Nice en Marseille, is Montpellier de grootste stad aan de Côte d'Azur en een heerlijke plaats om een vakantie in een hotel door te brengen. Om te beginnen is Montpellier absoluut een van de meest dynamische steden aan de Franse Rivièra. De stad staat er ook bekend om jaarlijks heel wat studenten uit Frankrijk en andere landen te verwelkomen. Bovendien Montpellier een kustlijn en stranden voorleggen die vergelijkbaar zijn met die van Nice of Marseille. De stad is werkelijk hét pareltje van de Hérault, en is er op zeer charmante wijze in geslaagd moderne met historische architectuur te verenigen. Het intellectuele centrum (universiteit) gaat meer dan 1000 jaar terug in de tijd, wat haar één van de meest vooraanstaande universiteitssteden ter wereld maakt. De stad heeft zoveel uiteenlopende dingen te bieden dat het bijna onmogelijk er niet verliefd op te worden!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: