Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Lyon

Hotels in Lyon

De beste hotels in Lyon zijn gelegen in het mooie en dynamische centrum, of in de prachtige buitenwijken, waar je al een idee krijgt van het leven in deze heerlijke franse stad!

Of je nu op zaken bent, liefhebber bent van mooie winkels of jezelf gewoon eens cultureel of gastronomisch wil trakteren,... De hotels in Lyon maken al je dromen waar.

Boek je hotel in Lyon hier zonder vervelende reserveringskosten. Zowel de luxueuze als de meer budgetvriendelijke hotels in Lyon staan altijd voor je paraat! Alvast een onvergetelijk verblijf in Lyon gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Lyon

Wie graag logeert in een fascinerende stad, zit met een verblijf op hotel in Lyon meer dan goed! Deze bruisende stad in de regio Rhône-Alpes heeft op vlak van kunst- en cultuurleven ontzettend veel te bieden en is een supergeslaagde combinatie van historische gebouwen en moderne architectuur. Zalig ook om te genieten van een vakantie daar waar Rhône en Saône mekaar ontmoeten. Overnachtingsmogelijkheden zijn er bij de vleet: meer dan 300 hotels in Lyon staan het ganse jaar door klaar om je een spetterend verblijf te bezorgen, in alle soorten, maten en prijsklassen!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: