Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Lourdes

Hotels in Lourdes

De beste hotels in Lourdes zijn gelegen op een boogscheut van het bedevaartsoord, omringd door onvergetelijk mooie landschappen en de pieken van de pyrenneeën.

Of je nu op bedevaart bent, nieuwsgierig of gewoon eens lekker van een zacht klimaat, cultuur en gastronomie wil genieten,... De hotels in Lourdes hebben werkelijk alles in huis!

Boek je hotel in Lourdes hier zonder extra reservatiekosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in Lourdes verwelkomen je altijd met open armen. We wensen je alvast een onvergetelijk verblijf in Lourdes!

 

Toeristische info

Hotels in Lourdes

Wie kiest om in een hotel in Lourdes te verblijven doet dit meestal in combinatie met een bezoek aan het wereldberoemde bedevaartsoord, de plaats waar Bernadette Soubirous op 14-jarige leeftijd Maria zag verschijnen. Zo'n 4 miljoen pelgrims zakken jaarlijks naar de heiligdommen af. Maar lang niet iedereen komt naar Lourdes voor deze reden. De streek kent immers nog heel wat andere troeven, gaande van culturele hoogstandjes, tot heel wat natuurpracht. De nabijheid van de Pyreneeën maakt Lourdes extra aantrekkelijk, ook voor zij die niet zo happig zijn op (vaak overbevolkte) bedevaartsoorden. Tal van nationaliteiten zijn hier aanwezig, en of ze nu komen om te verbroederen rond één geloof of niet, allemaal genieten ze van de prachtige omgeving tijdens hun verblijf in een hotel in Lourdes!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: