Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Kopenhagen

Hotels in Copenhagen

Je bent fan van de scandinavische feel en compacte, moderne steden? Je had graag eens verbleven in de hoofstad van het gezellige Denemarken? Dan zijn de hotels in Kopenhagen beslist je ding!

De leukste hotels in Kopenhagen liggen daar waar de mooiste bezienswaardigheden binnen handbereikliggen: aan de Strøget of vlakbij Nyhavn.

Reserveer je hotel in Kopenhagen hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Kopenhagen verwelkomen je het hele jaar door met open armen! Alvast een betoverend verblijf gewenst in Kopenhagen, Denemarken!

 

Toeristische info

Hotels in Copenhagen

Kopenhagen heeft de citytripper heel wat te bieden, je kunt er werkelijk een enorme diversiteit aan activiteiten gaan doen. Een weekendje op hotel in Kopenhagen is eenvoudigweg te kort om de stad grondig te leren kennen. De stad verdient minstens een dag of vier, om alle hoogtepunten te kunnen gaan zien: zo zijn er het prachtige stadhuis, het beroemde attractiepark Tivoli (één van de oudste ter wereld), de beroemde zeemeermin uit een sprookje van H.C. Andersen, Christiansborg en Nyhavn, De groene zone van Rosenborg Slot, Amalienborg (de koninklijke residentie) en Kastellet (een oude vestiging). Kopenhagen is ook een stad met veel groen, je kunt er zelfs een botanische tuin bezoeken. En wie genoeg heeft van cultuur, drinkt een Carlsberg of gaat voluit genieten van shopping-fun in de winkelstraat Strøget!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: