Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Havana

Hotels in Havana

De beste hotels in Havana zijn gelegen in de oude koloniale wijken of op een boogscheut van de heerlijk mooie Cubaanse stranden.

Je houdt van koloniale steden en opzwepende Cubaanse ritmes? Je had graag eens gelogeerd in de mooiste stad van de Caraïben? Dan zijn de hotels in Havana helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Havana hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Havana verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf gewenst in Havana, Cuba!

 

Toeristische info

Hotels in Havana

Havana, Cuba... Het allermooiste voorbeeld van een oude, koloniale Spaanse stad in Amerika. Vooral op architecturaal gebied is er sinds die tijd bijzonder weinig veranderd, wat logeren in een hotel in Havana natuurlijk extra speciaal maakt! De stad puilt uit van de nostalgie en doet (nu nog) allesbehalve westers aan: geen hamburgertenten of neonlichten, en hier en daar de typisch voor Cuba antieke auto's. Wie op hotel in Havana verblijft, geniet van een vakantie in een stad die tot werelderfgoed werd uitgeroepen door de UNESCO, werkelijk de mooiste hoofdstad in het hele Caraïbisch gebied!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: