Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Shanghai

Hotels in Shanghai

De beste hotels in Shanghai zijn gelegen aan of op een boogscheut van de beroemde Bund, daar waar het oorspronkelijke hart van de stad nog het snelste klopt.

Je houdt van steden waar het verleden en toekomst mekaar raken? Je had graag eens gelogeerd in dé booming city van China? Dan zijn de hotels in Shanghai helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Shanghai hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Shanghai verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Shanghai, China!

 

Toeristische info

Hotels in Shanghai

Shanghai... Minder dan een eeuw geleden nog het Parijs van het Verre Oosten genoemd, vandaag dé Chinese boomtown bij uitstek, een hypermodern woud van wolkenkrabbers. Logeren in een hotel in Shanghai lijkt een apocalyptische ervaring maar eenmaal je er bent, blijkt het een bijzonder leefbare, zelfs aangename stad. Het epicentrum is de Bund, met hier en daar geïsoleerde stukjes van de oude stad, sfeervolle winkeltjes, barbiers, noedeltenten, ambachtslui, enz... Eenmaal in tune met de polsslag van de stad, blijkt vakantie in een hotel in Shanghai een uitstekende garantie voor een opwindende citytrip!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: