Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Durbuy Aanbiedingen

Hotels in Durbuy

De beste hotels in Durbuy zijn gelegen in 'La Vieille Ville', de oude middeleeuwse stadskern, de allerbeste garantie op een romantisch verblijf!

Met het ganse gezin erop uit, lekker gastronomisch verwend worden, of jezelf sportieve hoogten injagen,... De hotels in Durbuy maken alles mogelijk!

Boek je hotel in Durbuy hier en vergeet extra reservatiekosten. De charmante, luxueuze en familiehotels in Durbuy verwelkomen je altijd met open armen. We wensen je alvast een onvergetelijk verblijf in Durbuy!

 

Toeristische info

Hotels in Durbuy

Overnachten in een hotel in Durbuy staat gelijk aan overnachten in het kleinste stadje van de wereld, een onvergetelijk en niet te missen uniek plekje. Geen enkele bezoeker blijft onberoerd bij het wandelen door de doolhof van middeleeuwse steegjes, ingesloten door rivieren en bossen, en een echte schuilplaats voor ieder die op zoek is naar zalige rust en ontspanning. Het grote aanbod aan gezellige hotels in Durbuy maakt van dit stadje de uitgelezen plaats om een romantisch weekend door te brengen daar waar de Ardennen de Condroz en de Famenne kruisen. Alle hotels in Durbuy garanderen je een warm onthaal en leggen je tevens gastronomisch uitgebreid in de watten gedurende je ganse verblijf!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: