Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotel in Blankenberge Promoties

Hotels in Blankenberge

Naast de beziens- waardigheden vind U in Blankenberge ook een ongeëvenaard aanbod familie-attracties, het serpentarium, het casino, de haven, Sea life,... Blankenberge is zeker niet enkel zee, strand en dijk.

Verken en ontdek de oude en de nieuwe stad en laat u meeslepen van uitgebreid shoppen en dineren tot heerlijk uitwaaien op het strand.

Reserveer je hotels in Blankenberge zonder reserveringskosten. We wensen je alvast een prettig verblijf in Blankenberge!

 

Toeristische info

Hotels in Blankenberge

Blankenberge, Blankenberge, wonderschone stad. Een vlaamse zanger bezong een tijd geleden de charmes van deze parel aan de kust. Blankenberge heeft verrassend veel te bieden aan iedereen, jong en oud. Sport en ontspanning, natuur en cultuur, zonnen en winkelen, eten en drinken, ... De hele familie komt aan zijn trekken in onze familiebadstad. Voor een gezellig weekendje uit of een geslaagde vakantie, boek een hotel in Blankenberge! Alle hotels in Blankenberge zijn dichtbij het strand gelegen, sommige hotels liggen zelfs op de zeedijk. Zoekt u een hotel in het centrum van Blankenberge dan zal u op de hotelskaart zeker enkele hotels vinden die aan uw wensen voldoen.

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be