Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Nieuwpoort Promoties

Hotels in Nieuwpoort

De beste hotels in Nieuwpoort liggen voornamelijk op een boogscheut van het strand, de jachthaven of de duinen waardoor ze beste uitvalsbasis vormen om deze badstad in al haar facetten te ontdekken!

Je houdt van gezellige kuststeden? Gebrand op zon, zee, duinen en strand? Zin om eens helemaal gastronomisch uit de bol te gaan? Dan zijn de hotels in Nieuwpoort echt iets voor jou!

Boek je hotel in Nieuwpoort hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Nieuwpoort verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Nieuwpoort gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Nieuwpoort

Logeren in een hotel in Nieuwpoort staat gelijk aan logeren in één van de meest unieke badsteden aan de Belgische Kust. De stad valt immers uiteen in twee verscheidene delen. Vooreerst is er Nieuwpoort-Stad dat zich met zijn rijke historische verleden sterk onderscheidt van vele andere badsteden, daarnaast is er Nieuwpoort-Bad, een jonge en dynamische badplaats met een heel brede strandpromenade en een fijn zandstrand. Iedereen die kiest om in een hotel in Nieuwpoort te verblijven, zal zich dus verzekerd weten van de nabijheid van zowel zon, zee en strand, als van de bruisende, fascinerende stad!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: