Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Namen Aanbiedingen

Hotels in Namen

De beste hotels in Namen liggen voornamelijk in de bruisende binnenstad en vormen de beste uitvalsbasis om de stad in al haar aspecten te ontdekken!

Gebrand op cultuur? Zin om eens helemaal gastronomisch uit de bol te gaan? Je houdt van interessante steden? Dan zijn de hotels in Namen helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Namen hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Namen verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Namen gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Namen

Iedere gast van een hotel in Namen zal het meteen doorhebben: in Namen is alles verbonden met de rivier de Maas. Deze fungeert als ziel van de stad en is tevens het belangrijkste oriëntatiepunt voor inwoners en toeristen. De beroemde citadel kijkt als een trouwe wachter uit over de stad en is thans één van de waardevolste toeristische attracties in de stad, met wandelroutes, evenementen, diverse horecazaken, een treintje en tentoonstellingsruimtes. Voor wie verblijft in een hotel in Namen zijn er natuurlijk nog andere mooie bezienswaardigheden, bijv. de Rue de Fer die je ondermeer de weg naar het stadhuis wijst. Het is hier dat men de beste winkeltjes en horecazaken terugvindt!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: