Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Luik Promoties

Hotels in Luik

De beste hotels in Luik liggen voornamelijk in de bruisende binnenstad en vormen de beste uitvalsbasis om de Vurige Stede in al haar aspecten te ontdekken!

Gebrand op cultuur? Zin om eens helemaal gastronomisch uit de bol te gaan? Je houdt van bruisende steden? Dan zijn de hotels in Luik helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Luik hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Luik verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Luik gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Luik

Luik, "la Cité Ardente"... Verblijven in een hotel in Luik is de beste garantie voor een heerlijk weekendje weg. Deze stad aan de Maas is een stad van parken en tuinen en doorspekt met een uitgebreid monumentaal patrimonium, waardoor ze al jaren terecht de titel van Kunsstad draagt. Bovenal is Luik een stad waar het heerlijk toeven is, waar de rivier de stad doet leven, waar steegjes, trappen (thiers), binnenkoeren en rustige doodlopende straatjes, je een onvergetelijk verblijf garanderen. Iedereen die één of meer nachten in een hotel in Luik verblijft zal inzien dat de stad haar bijnaam beslist niet gestolen heeft! Het autovrije centrum ligt immers bezaaid met gezellige kroegjes en restaurantjes...

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: