Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Ieper

Hotels in Ieper

De beste hotels in Ieper liggen voornamelijk in het mooie historische stadscentrum waardoor ze beste uitvalsbasis vormen om de fascinerende stad in al haar facetten te ontdekken!

Je houdt van interessante historische steden? Gebrand op geschiedenis en cultuur? Zin om eens helemaal gastronomisch uit de bol te gaan? Dan zijn de hotels in Ieper echt iets voor jou!

Boek je hotel in Ieper hier zonder extra reserverings kosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Ieper verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Ieper gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Ieper

Logeren in een hotel in Ieper is een waar genoegen. De meeste stedelijke van alle steden in de Westhoek heeft alles wat je in een echte stad zoekt: cultuur, gastronomie en winkelplezier. De Eerste Wereldoorlog is in de hele stad voelbaar en blijft menig bezoeker fascineren. De befaamde 'Last Post' wordt nog iedere dag gespeeld en het Flanders Fields Museum is een absolute topper! Naast het evidente oorlogsverleden beschikt Ieper natuurlijk nog over talloze andere bezienswaardigheden. Vanuit je hotel in Ieper bereik je al snel de Grote Markt met de Lakenhallen of de gezellige winkelstraten. Ook het omliggende landschap, de heuvels en de ingeslapen dorpjes zullen zeker tot de verbeelding spreken!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: