Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Hasselt

Hotels in Hasselt

De beste hotels in Hasselt liggen voornamelijk in het gezellige en vaak volledig verkeersvrije stadscentrum waardoor ze beste uitvalsbasis vormen om de gezelligste stad van Vlaanderen in al haar facetten te ontdekken!

Gebrand op cultuur? Zin om eens helemaal gastronomisch uit de bol te gaan? Je houdt van gezellige (winkel)steden? Dan zijn de hotels in Hasselt echt iets voor jou!

Boek je hotel in Hasselt hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Hasselt verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Hasselt gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Hasselt

Logeren in een hotel in Hasselt is een waar genoegen. De hoofdstad van de provincie Limburg vormt een verfrissende mix van gezellige winkelstraten, oude marktpleinen, historische gebouwen en opvallende nieuwbouw. Wie een nacht boekt in een hotel in Hasselt, boekt tevens een nacht in dé winkelstad bij uitstek en de allergezelligste stad van Vlaanderen. Hasselt herbergt immers talloze gezellige cafeetjes en heerlijke restaurants en heeft ook aan culturele mogelijkheden geen gebrek. Zo ben je vanuit je hotel in Hasselt in een oogwenk bij het razend interessante Jenevermuseum, het hippe Modemuseum of de prachtige Japanse Tuin... Hasselt, de Hoofdstad van de Smaak laat niemand onberoerd!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: