Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in de Oostkantons

Hotels in Oostkantons

De beste hotels in de Oostkantons vind je terug in of aan de rand van de uitgestrekte Hoge Venen of in één van de vele schilderachtige dorpjes. Ongetwijfeld de beste garantie voor een lekker en rustgevend verblijf temidden de natuur!

Erop uit met het hele gezin? Jezelf gastronomisch en cultureel verwennen, of integendeel eens helemaal sportief uit de bol gaan? De hotels in de Oostkantons maken al je dromen waar!

Boek je hotel in de Oostkantons hier zonder reserverings kosten. De luxueuze en familiale hotels in de Oostkantons verwelkomen je het hele jaar door! We wensen je alvast een onvergetelijk verblijf in de Oostkantons!

 

Toeristische info

Hotels in Oostkantons

Wie in een hotel in de Oostkantons wenst te verblijven, doet dit eerst en vooral voor de natuur. In deze inspirerend mooie regio in België kun je heerlijke lange wandelingen of fietstochten maken. Het gebied wordt hoofdzakelijk door Hoge Venen gekleurd, die in de winter een ideale plaats voor sneeuwplezier zijn maar ook in de zomer vanwege de prachtige fauna en flora erg aantrekkelijk zijn om in te vertoeven. Overnachten in een hotel in de Oostkantons brengt je vlak aan de Signal de Botrange, het allerhoogste punt van België, of biedt je zicht op de mooie meren van Bütgenbach en Robertville. Logeren in een hotel in de Oostkantons is zekerheid voor een heerlijke, rustgevende en deugddoende vakantie!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: