Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Calafate

Hotels in Calafate

De beste hotels in Calafate bieden je uitzicht op het onvergetelijke mooie en rustgevende landschap van Patagonië, met in de verte de magische gletsjers. Je vindt er beslist wat je zoekt!

Je houdt van machtige natuur? Je had graag eens gelogeerd in de hoofdstad der gletsjers? Dan zijn de hotels in Calafate helemaal iets voor jou!

Boek je hotel in Calafate hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Calafate verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een onvergetelijk verblijf in Calafate, Patagonië gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Calafate

El Calafate is de overtreffende trap van een toeristisch dorp. Logeren in een hotel in Calafate, in het magische Patagonië, betekent logeren in een dorp van zo'n 7000 inwoners, waar alles in het teken staat van de prachtige gletsjers die zo'n 80 kilometer ten westen van de stad te vinden zijn. De gletsjers worden allemaal betiteld met superlatieven: de hoogste: Glacier Spegazzini, de grootste: Glacier Upsala, de meest toegankelijke en de enige ter wereld die nog groeit: Glacier Perito Moreno. Op vakantie in een hotel in Calafate betekent dus volop genieten van de Patagonische natuur!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.be
Gerelateerde onderwerpen: